Navigation

 

 

A TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁS FOGALMÁT, ELMÉLETÉT ÉS GYAKORLATÁT MUTATJUK BE FIATALOKNAK AZ EGÉSZ VILÁGON.

A Social Impact Award (SIA) a világon a legnagyobb felsőoktatási hallgatóknak és fiataloknak szóló képzési és támogatási program fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innováció témában.

Oktató-támogató tevékenységünkkel segítünk a legígéretesebb projekteknek, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás születhessen.

A Social Impact Award nemzetközi szinten 12 éve sikeresen működik, 2021-ban több, mint 300 workshopon és rendezvényen több, mint 8300 résztvevő vett részt 17 ország 92 városában.

Az eddigi, több, mint 200 díjazott projekt mind az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaihoz is hozzájárul. Ezekről bővebben ITT olvashatsz.

A Social Impact Award Hungary szervezője az Impact Hub Budapest, coworking iroda és a helyi értékteremtő közösségek otthona.Tudatosság

A vállalkozói készségek fejlesztésének segítése, ösztönzése példák bemutatása révén

A SIA 2020-ban 3,3 millió fiatalt és több mint 170 000 fiatalt inspirált. Rendszeres követőt és feliratkozót aktivizáló tartalommal a különböző csatornákon.

Képzés

A résztvevők támogatása új társadalmi vállalkozási koncepciók kidolgozásában

2020 tavaszán több mint 5000 fiatal társadalmi innovátor oktatása történt meg. 158 városban és 14 országban több mint 150 workshopján keresztül, webináriumokon és rendezvényeken. A jövőben új országok csatlakoznak a programhoz és növelik a workshopok elérését.

Közösség

A résztvevők összekapcsolása egy nemzetközi vállalkozói és szakértői közösséggel

Minden országban szakértőkből álló zsűri értékelte az összesen 1000-nél több benevezett projektet - mert minden ötlet számít! A legjobb 200+ csapat részt vett a nyári inkubációnkban, ahol a vállalkozói ötletüket intenzív szakértői támogatással hívták életre.

Támogatás

A legjobb csapatokat az év folyamán mentorálással és kezdőtőkével támogatjuk

Több mint 140 ígéretes vállalkozás inkubálása történt meg 2020 nyarán, amelyből szilárd üzleti modell alakított ki 94%, és az 57 legjobb vállalkozást díjaztuk.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close