Navigation

A társadalmi vállalkozás fogalmát, elméletét és gyakorlatát terjesztjük fiatalok körében az egész világon.

Programunkkal egyrészt a társadalmi vállalkozások fontosságát hangsúlyozzuk, másrészt oktató-támogató tevékenységünkkel segítünk a legígéretesebb vállalkozásoknak, hogy egy ötletből sikeres üzlet legyen.

A Social Impact Award Hungary szervezője az Impact Hub Budapest, coworking iroda és a helyi értékteremtő közösségek otthona.Tudatosság

A vállalkozási hajlandóság segítése, ösztönzése a társadalmi vállalkozások bemutatása révén

2016-ban több mint 500, diákokból álló csapat fejlesztett pozitív társadalmi hatású üzleti ötleteket. Felméréseink azt mutatják, hogy a benevezett projektek 60%-át megvalósították, és 35%-a jelenleg is bevételt generál.

Képzés

A résztvevők támogatása új társadalmi vállalkozási koncepciók kidolgozásában

2016-ban 10 ország 58 városában 182 workshopot tartottunk, összesen több, mint 4600 résztvevőnek. 2017-ben több új ország csatlakozik a nemzetközi programhoz, hogy még több diákot érhessünk el.

Közösség

Csatlakozz egy hozzád hasonló vállalkozókból és szakértőkből álló nemzetközi közösséghez

Minden országban szakértőkből álló zsűri értékel minden benevezett projektet, emellett a közönségszavazáson 2016-ban 17 ezren szavaztak a 93 inkubált vállakozás valamelyikére.

Támogatás

A legjobb csapatokat egy éven támogatjuk mentorálással és kezdőtőkével.

A legjobb 35 csapat 68,400 EUR támogatást, illetve befektetést, valamint korlátlan Impact Hub tagságot, és 3 hónap intenzív inkubációs lehetőséget kapott 2016-ban.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close