Navigation

A TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁS FOGALMÁT, ELMÉLETÉT ÉS GYAKORLATÁT MUTATJUK BE FIATALOKNAK AZ EGÉSZ VILÁGON.

Oktató-támogató tevékenységünkkel segítünk a legígéretesebb projekteknek, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás születhessen.

A Social Impact Award nemzetközi szinten 9 éve sikeresen működik, 2018-ban több, mint 250 workshopon és rendezvényen több, mint 8000 résztvevő vett részt 20 ország 88 városában.

Az eddigi, több, mint 200 díjazott projekt mind az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaihoz is hozzájárul. Ezekről bővebben ITT olvashatsz.

A Social Impact Award Hungary szervezője az Impact Hub Budapest, coworking iroda és a helyi értékteremtő közösségek otthona.Tudatosság

A vállalkozói készségek fejlesztésének segítése, ösztönzése példák bemutatása révén

2018-ban több mint 1000, fiatalokból álló csapat fejlesztett pozitív társadalmi hatású üzleti ötleteket. Felméréseink azt mutatják, hogy a benevezett projektek 60%-át megvalósították, és 35%-a bevételt generál 2 évvel a SIA részvétel után.

Képzés

A résztvevők támogatása új társadalmi vállalkozási koncepciók kidolgozásában

2018 tavaszán 20 ország 88 városában több, mint 250 workshopot és rendezvényt tartottunk, összesen több, mint 8000 résztvevőnek. A jövőben új országok csatlakoznak a programhoz és növelik a workshopok elérését.

Közösség

A résztvevők összekapcsolása egy nemzetközi vállalkozói és szakértői közösséggel

Minden országban szakértőkből álló zsűri értékelte az összesen 1000-nél több benevezett projektet - mert minden ötlet számít! A legjobb 200+ csapat részt vett a nyári inkubációnkban, ahol a vállalkozói ötletüket intenzív szakértői támogatással hívták életre.

Támogatás

A legjobb csapatokat az év folyamán mentorálással és kezdőtőkével támogatjuk

A nyár végén a legjobb 68 vállalkozást összesen több, mint 125.000 euróval támogattuk. Novemberben Tbilisziben, Grúziában gyűltek össze mind, a 3 napos, 2018-as SIA csúcstalálkozóra, hogy készen álljanak üzletük beindítására és fenntartható hatásuk kifejtésére.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close