Nyerd meg a díjat!

A legígéretesebb vállalkozások nyerik el a nemzetközileg elismert díjat, mely révén vállalkozásuk nem csak ismertté válik, de partneri kapcsolatokat és finanszírozást is kaphat.

A Social Impact Award a legígéretesebb vállalkozások számára a legkülönfélébb érdekelt felek széles köre előtt nyújt lehetőséget a nemzeti és nemzetközi szinten történő bemutatkozásra, miközben a potenciális finanszírozási partnerek számára a megbízhatóság bizonyítékaként szolgál. A díjazottak egy egyösszegű pénzügyi finanszírozást is kapnak, és részt vehetnek az évente megrendezett csúcstalálkozónkon, amely az összes SIA-ország ígéretes társadalmi vállalkozóinak nemzetközi találkozója.

2011-ben létrehoztuk a Közösségi Díjat is, amelynek célja a legkedveltebb vállalkozások jutalmazása. Azok a vállalkozások kapják ezt a díjat, amelyek a legtöbb szavazatot kapják az országukban az éves közösségi szavazás során, így nemzetközi ismertséget és különböző jutalmakat kapnak.

Az inkubációban résztvevők automatikusan a SIA-díj potenciális kedvezményezettjeinek számítanak. Csak azok a résztvevők nyerhetik el a díjat, akik végigmennek az inkubációs folyamaton.

Építsd fel vállalkozásod!

Inkubációnk minden támogatást biztosít, amire szükséged van társadalmi vállalkozásod felépítéséhez.

Tudj meg többet

Nyertesek élménye

  • Egy fiatal társadalmi vállalkozó csapat számára a SIA egy nagyszerű lehetőség, hogy megkapja a kezdő lökést a nagy ötlete valóra váltásához.

    Júlia Nyári
  • SIA-ban barátságosan fog fogadni minden munkatársa a programnak. Egy igazi műhelyben érezheted magad, ahol az összes fontos tudás és lehetőség adott ahhoz, hogy fenntarthatóvá és jövedelmezővé tedd a saját társadalmi vállalkozásodat! 

    Finalist Petra Istenes Ügyvezető Énprojekt

Találkozz az Alumni tagokkal!

Rengeteg lehetőség van arra, hogy kapcsolatot teremts a helyi alumnival.

Tudj meg többet!