1. Kezdőlap
 2. Alumni Közösség

Csatlakozz közösségünkhöz!

Légy te is tagja az alumni közösségünknek! Inspirálódj, hogy milyen helyi és nemzetközi lehetőségeid vannak arra, hogy kapcsolatot teremts az alumni tagokkal!

Helyi alumni közösségünk több generációs SIA öregdiákból áll, akik tartalmas, támogató kapcsolatot ápolnak egymás között a változás érdekében. A közösség lehetővé teszi a helyi ökoszisztéma fejlődését azáltal, hogy aktív szerepet vállal a jelenlegi SIA-programban, és több fiatalt inspirál arra, hogy elindítsa vállalkozását.

 • Exkluzív lehetőségek

  Vedd igénybe a helyi hálózatunkat, finanszírozóink és mentoraink segítségét azért, hogy továbbfejleszd magad és vállalkozásod.

 • Helyi kapcsolatok

  Lépj kapcsolatba a helyi alumni tagjaival annak érdekében, hogy tanulhass tőlük és velük.

 • Válj példaképpé!

  Vegyél részt a SIA programban, és oszd meg történeted a fiatalokkal, ezzel támogatva a társadalmi vállalkozók legújabb generációját!.

Alumni élmény

 • SIA-ban barátságosan fog fogadni minden munkatársa a programnak. Egy igazi műhelyben érezheted magad, ahol az összes fontos tudás és lehetőség adott ahhoz, hogy fenntarthatóvá és jövedelmezővé tedd a saját társadalmi vállalkozásodat! 

  Finalist Petra Istenes Ügyvezető Énprojekt
 • A SIA azért szuper, mert egy közösséget épít a társadalmi vállalkozóknak, ahol együtt tanulhattunk és fejlődhettünk. A mentoráció révén szintet tudtunk lépni a projektünkkel.

  Finalist Ede Lőrinczi CEO Kontekt

Csatlakozz közösségünkhöz!

Ha részt vettél a SIA-n és szeretnél csatlakozni az alumni közösségünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Alumni Vállalkozások

  Gyűjts inspirációt az alumni tagok vállalkozásaiból! Alumni közösségünk a világ egyik legnagyobb társadalmi vállalkozói közösségét alkotja.

  Részletek

  Nemzetközi alumni közösség

  Nemzetközi alumni közösségünk több generációból származó SIA-alumnákból áll, akiknek közös célja, hogy vállalkozásaikkal megoldják a világ legégetőbb problémáit. A közösség nyitott teret biztosít ahhoz, hogy a résztvevők támogassák egymás személyes fejlődését, és exkluzív hozzáférést nyújt a vállalkozásuk fejlesztéséhez szükséges lehetőségekhez.

  Hatásmérés adatai

  • Globális hatás
   1.363 A SIA inkubációs programjain átment vállalkozások összesen
  • Kezdő támogatás
   111.000+ Az inkubációban résztvevőknek odaítélt teljes támogatás összege
  • Hatásközpontú karrier
   83,1% Azon alumni százalékos aránya, akik nem a SIA-projektjükön dolgoznak, de most hatásorientált munkájuk van.

  Csatlakozz a nemzetközi közösségünkhöz!

  Alumnink a világ legnagyobb társadalmi vállalkozói közösségét alkotják, és exkluzív lehetőségek széles skálájához jutnak hozzá.

  Tudj meg többet!