1. Kezdőlap
 2. Alumni Közösség

Csatlakozz közösségünkhöz!

Légy te is tagja az alumni közösségünknek. Helyi és nemzetközi lehetőségeid vannak arra, hogy kapcsolatot teremts az alumni tagokkal, és inspirálódj tőlük.

Helyi alumni közösségünk több generációs SIA öregdiákjaiból áll, akik tartalmas kapcsolatokat építenek és támogatják egymást a változás érdekében. A közösség lehetővé teszi a helyi ökoszisztéma fejlődését azáltal, hogy aktív szerepet vállal a jelenlegi SIA-programban, és több fiatalt inspirál arra, hogy elindítsa vállalkozását.

 • Exkluzív lehetőségek

  Vedd igénybe a helyi hálózatunkat, finanszírozóink és mentoraink segítségét azért, hogy továbbfejleszd magad és vállalkozásod.

 • Helyi kapcsolatok

  Lépj kapcsolatba a helyi alumni tagjaival annak érdekében, hogy tanulhass tőlük és velük.

 • Példaképpé válik

  Vegyél részt a SIA programban, és oszd meg történeted a fiatalokkal azért, hogy támogasd az új társadalmi vállalkozók fejlődését.

Alumni élmény

 • SIA-ban barátságosan fog fogadni minden munkatársa a programnak. Egy igazi műhelyben érezheted magad, ahol az összes fontos tudás és lehetőség adott ahhoz, hogy fenntarthatóvá és jövedelmezővé tedd a saját társadalmi vállalkozásodat! 

  Finalist Petra Istenes Ügyvezető Énprojekt
 • A SIA azért szuper, mert egy közösséget épít a társadalmi vállalkozóknak, ahol együtt tanulhattunk és fejlődhettünk. A mentoráció révén szintet tudtunk lépni a projektünkkel.

  Finalist Ede Lőrinczi CEO Kontekt

Csatlakozz közösségünkhöz!

Ha részt vettél a SIA-n és szeretnél csatlakozni az alumni közösségünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Alumni Vállalkozások

  Gyűjts inspirációt az alumni tagoktól és a vállalkozásaiktól. Alumni közösségünk a világ egyik legnagyobb társadalmi vállalkozói közösségét alkotják. Get inspired by our alumni and their ventures. Our alumni make up one of the largest communities of social entrepreneurs in the world.

  Részletek

  Nemzetközi alumni közösség

  Nemzetközi alumni közösségünk több generációból származó SIA-alumniból áll, akiknek közös célja, hogy vállalkozásaikkal megoldják a világ legégetőbb problémáit. A közösség nyitott teret biztosít az az alumni számára, hogy támogassák egymás útját, és exkluzív hozzáférést biztosít a személyes fejlődésükhöz és vállalkozásuk fejlesztéséhez szükséges lehetőségekhez.

  Hatásmérés adatai

  • Globális hatás
   1163 A SIA inkubációs programjain átment vállalkozások összesen
  • Kezdő támogatás
   93000+ Az inkubációban résztvevőknek odaítélt teljes támogatás összege
  • Hatásközpontú karrier
   78,9% Azon alumni százalékos aránya, akik nem a SIA-projektjükön dolgoznak, de most hatásorientált munkájuk van.

  Csatlakozz a nemzetközi közösségünkhöz!

  Alumnink a világ legnagyobb társadalmi vállalkozói közösségét alkotják, és exkluzív lehetőségek széles skálájához jutnak hozzá.

  Tudj meg többet!