1. Kezdőlap
 2. Programunk

Te is legyél társadalmi vállalkozó!

Programunk segít a fiataloknak felfedezni a társadalmi vállalkozói tevékenységet, és megtenni az első lépéseket egy társadalmi vállalkozás létrehozása felé. 2009 óta több mint 25 országban támogattunk fiatal társadalmi vállalkozókat.

 • Artboard 5
  Rendezvények résztvevői
  68.000+ Globális workshopok és rendezvények résztvevői a SIA 2009-es megalapítása óta
 • Inkubációra való jelentkezések
  5.838 A SIA 2009-es alapítása óta a helyi inkubációs programjainkra beérkezett pályázatok száma

Előkészítő fázis

Fedezd fel a társadalmi vállalkozás világát! Rendezvényeink és workshopjaink minden eszközt megadnak ahhoz, hogy megismerd ezt a területet, és elindítsd saját társadalmi vállalkozásodat.

Részletek

Pályázati szakasz

Jelentkezz az inkubációs programunkra, és lépj ötleteddel egy magasabb szintre! Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, amelyekre a sikeres pályázat elkészítéséhez szükséged van.

Részletek

Inkubációs időszak

Tedd meg az első lépést társadalmi vállalkozóként! Az inkubációs program során minden erőforrást megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy ötletedből sikeres vállalkozás alakuljon ki.

Details

A díj

A legígéretesebb vállalkozások nyerik el a nemzetközileg elismert díjat, mely révén vállalkozásuk nem csak ismertté válik, de partneri kapcsolatokat és finanszírozást is kaphat.

Details

 • Globális hatás
  1.363 A SIA inkubációs programjain átment vállalkozások összesen
 • Kezdő támogatás
  111.000+ Az inkubációban résztvevőknek odaítélt teljes támogatás összege

Alumni Közösség

Légy te is tagja az alumni közösségünknek! Inspirálódj, hogy milyen helyi és nemzetközi lehetőségeid vannak arra, hogy kapcsolatot teremts az alumni tagokkal!

Details

Miért jött létre a SIA?

A jelentős társadalmi hatással járó munkához erős “miért”-ekre van szükség. Minden tevékenységünkbe beépítjük a jövőképünket és a változás elméletét.

Részletek