1. Kezdőlap
 2. Programunk

Te is legyél társadalmi vállalkozó!

Programunk segít a fiataloknak felfedezni a társadalmi vállalkozói tevékenységet, és megtenni az első lépéseket egy társadalmi vállalkozás létrehozása felé. 2009 óta több mint 25 országban támogattunk fiatal társadalmi vállalkozókat.

 • Artboard 5
  Rendezvények résztvevői
  59100+ Globális workshopok és rendezvények résztvevői a SIA 2009-es megalapítása óta
 • Inkubációra való jelentkezések
  5139 A SIA 2009-es alapítása óta a helyi inkubációs programjainkra beérkezett pályázatok száma

Az előkészítő fázisról

Fedezd fel a társadalmi vállalkozás világát. Rendezvényeink és workshopjaink minden eszközt megadnak ahhoz, hogy megismerd ezt a területet, és elindítsd saját társadalmi vállalkozásod.

Részletek

A pályázati szakaszról

Jelentkezz az inkubációs programunkra, és hozd ötleted egy következő szintre. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, amelyekre a sikeres pályázat elkészítéséhez szükséged van.

Részletek

Az inkubációs időszak

Tedd meg első lépéseid társadalmi vállalkozóként az inkubációs programunkban. Az utazás során minden erőforrást megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy ötletedből sikeres vállalkozás alakuljon ki.

Details

A díjról

A legígéretesebb vállalkozások nyerik el a díjat. A nemzetközileg elismert díjunk révén vállalkozásod ismertté válik, partneri kapcsolatokat és finanszírozást is kaphatsz.

Details

 • Globális hatás
  1163 A SIA inkubációs programjain átment vállalkozások összesen
 • Kezdő támogatás
  93000+ Az inkubációban résztvevőknek odaítélt teljes támogatás összege

Alumni Közösség

Légy te is tagja az alumni közösségünknek. Helyi és nemzetközi lehetőségeid vannak arra, hogy kapcsolatot teremts az alumni tagokkal, és inspirálódj tőlük.

Details

Miért jött létre a SIA?

A jelentős társadalmi hatással járó munkához erős “miért”-ekre van szükség. Minden tevékenységünkbe beépítjük a jövőképünket és a változás elméletét.

Részletek