1. Kezdőlap
  2. Rólunk
  3. Impesszum

Impesszum

Az SIA tulajdonosi nyilatkozata.

Licensz-tulajdonos

Jogi név: SIA Social Impact Award non-profit GmbH
Ügyvezető igazgatók: Jonas Dinger & Ana Janošev
A társaság célja: kizárólag jótékony célokat szolgál, különösen a közjó előmozdítása az oktatás, a társadalmi integráció és az esélyegyenlőség előmozdítása terén.
Cégjegyzékszám: FN 485253h
Cégbíróság: Bécsi Kereskedelmi Bíróság
Bejegyzett székhely címe: Lindengasse 56/18-19, 1070 Bécs.

Elérhetőség:
Tel: +43 1 5227143
Email: info@socialimpactaward.net
Weboldal: https://socialimpactaward.net

Licensz helyi partnere

Jogi név: Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány
Ügyvezető igazgató: Bedőné Pál Beatrix
Nyilvántartási szám: 01-01-0012357
Eljáró bíróság: Fővárosi Törvényszék
Székehely: 1215 Budapest, Károli Gáspár utca 56.

Elérhetőség:
Email: hungary@socialimpactaward.net
Weboldal: hungary.socialimpactaward.net

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként az általános jogszabályoknak megfelelően mi vagyunk felelősek az ezeken az oldalakon található saját tartalmunkért. Szolgáltatóként azonban nem vagyunk kötelesek figyelemmel kísérni a harmadik fél által továbbított vagy tárolt információkat, illetve kivizsgálni a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket.

Az információk eltávolítására vagy felhasználásának megakadályozására vonatkozó, az általános törvények szerinti kötelezettségek továbbra is fennmaradnak. Az ezzel kapcsolatos felelősségre vonás azonban csak attól az időponttól kezdve lehetséges, amikor a konkrét jogszabálysértésről tudomást szereztek. Amint tudomást szerzünk a törvénysértésről, azonnal eltávolítjuk az adott tartalmat.

Felelősség a weblinkekért

Az általunk vezetett oldalak külső, harmadik fél weboldalaira mutató linkeket tartalmaznak, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni ezekért a külső tartalmakért. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője felelős. A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges törvénysértések szempontjából. Jogellenes tartalom a linkelés időpontjában nem volt felismerhető, azonban a linkelt oldalak tartalmának állandó ellenőrzése a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül nem indokolt. Amint tudomást szerzünk a törvénysértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Copyright / Szerzői jogok

A sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és a szerzői jog határain kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. Az ezen az oldalon található letöltések és másolatok kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezettek.

Amennyiben az oldalon található tartalmakat nem az üzemeltető készítette, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Különösen a harmadik felek tartalmait jelöljük. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy a szerzői jogokat megsértették, kérjük, hogy erről értesítsen minket. Amint tudomást szerzünk a jogsérelemről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.