1. Kezdőlap
 2. Partnereink
 3. Pénzügyi partnerség

Pénzügyi partnerség

Arra törekszünk, hogy fontos együttműködéseket alakítsunk ki az állami, a magán- és a további szektorokból jövő pénzügyi partnerekkel. Támogatóink kulcsfontosságú szerepet játszanak küldetésünk teljesítésében, és ennek eredményeként egyedülálló lehetőségekhez jutnak hozzá.

A Social Impact Award a világ egyik legnagyobb, korai fázisban lévő társadalmi innovátorokból álló közössége, és egy független globális szervezet, amely nonprofit státuszú társadalmi vállalkozásként jött létre. Az érdekeltek széles körével, például alapítványokkal, közintézményekkel és vállalatokkal dolgozunk együtt, akik osztoznak egy olyan világról alkotott elképzelésünkben, ahol a fiatalok a változás érdekében valósítják meg a bennük rejlő lehetőségeket.

Partnerségek típusai

Minden partnerségünk közös érdekeken és közös küldetésen, valamint bizalmi és átlátható kapcsolatokon alapul. Kétféle partnerségi modellel dolgozunk:

 • Egyszeri partnerségek:  Egyszeri alkalommal történő  finanszírozás egy adott szolgáltatás kapcsán  anélkül, hogy az adott szolgáltatás vagy az érdekelt felek közösen létrehoznák vagy támogatnák annak megvalósítását.
 • Hosszú távú: partnerünk erősen érdekelt abban, hogy a céljai alapján közösen hozzon létre egy konkrét szolgáltatást. Ennek érdekében a szolgáltatás megvalósítása előtt, alatt és után is bevonja hálózatát és szakértői körét. Részese kíván lenni a hosszú távú utazásunknak, hogy lehetővé tegye és értékelje a partnerség hatását.

A velünk való együttműködés értéke attól függ, hogy partnerünk milyen területen aktív és hogy mire szeretne összpontosítani. Mind a négy hatásterületünkkel kapcsolatban többféle értéket kínáló partnerséget tudunk felkínálni:

 • Tudatosítás: Kapcsolódj közösségünkhöz, és mutasd be márkád, amely valóban céltudatosan és aktívan részt vesz korunk legsürgetőbb problémáinak kezelésében.
 • Oktatás: Támogasd a jelenlegi tehetségeket olyan jövőbeli készségekkel, amelyekre nemcsak a sikeres társadalmi vállalkozások építéséhez van szükség, hanem a társadalom valamennyi ágazatában a további innováció kulcsa is.
 • Támogatás: A leginnovatívabb ötleteket közösen alakítsuk át sikeres társadalmi vállalkozásokká, amelyek bizonyítottan rendszerszintű és tartós hatással bírnak.
 • Közösség: Építs támogató ökoszisztémát a társadalmi vállalkozók számára világszerte azáltal, hogy saját szakértelme és szenvedélyed megosztod a  közvetítő szervezetekkel, korai fázisú innovációkkal és sikeres alumni vállalkozásokal eg  hálózatban működve.

Partnereink

Hatásmérésünk eredménye

 • Globális Közösség
  30.000+ Társadalmi innovátorok, akik az inkubáció 2015-ös indulása óta a SIA-val közösen építették vállalkozásukat.
 • Ökoszisztéma építése
  1.000+ A SIA-val világszerte együttműködő szervezetek
 • Nemzetközi elérés
  18 A tavalyi SIA-nak otthont adó országok

Hatásunk

2009 óta a SIA több mint 25 országban gyakorolt hatást a változást akaró fiatalok körében.

Tudj meg többet!

Partnereink véleménye

 • Nem csak vállalkozás indítására tanítja meg a fiatalokat, de olyan ötleteket kutat fel, melyek környezetvédelmi vagy szociális problémákra kínálhatnak megoldást.

  Jury Member Balázs Nyers Chief Operating Officer, SAP Labs Hungary SAP

Lépj velünk kapcsolatba!

Minden sikertörténet egy beszélgetéssel kezdődik. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudj rólunk és a további együttműködési lehetőségekről!