1. Kezdőlap
 2. Programunk
 3. Inkubációs időszak

Építsd fel saját vállalkozásod!

Tedd meg az első lépést társadalmi vállalkozóként! Az inkubációs program során minden erőforrást megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy ötletedből sikeres vállalkozás alakuljon ki.

Inkubációnk olyan átfogó tapasztalatot ad, amely biztosítja a sikeres vállalkozás felépítéséhez szükséges támogatást. Bár az inkubáció legígéretesebb vállalkozásai viszik haza a társadalmi hatásért járó díjat, a tapasztalat minden döntősnek olyan készségeket és ismereteket nyújt, amelyek a társadalmi vállalkozói útjuk során végig segíteni fogják őket.

Az inkubáció a következő előnyöket biztosítja a résztvevők számára:

Egyénre szabott támogatás: szakértői és mentorhálózatunk személyre szabott útmutatást nyújt az üzleti és hatásmodellek véglegesítéséhez és prototípusának kialakításához az út minden egyes lépésénél.

Tartalmas kapcsolatok: egy olyan hasonlóan gondolkodó fiatalokból álló csapathoz tartozol, akikkel hosszú távú  kapcsolatokat építhetsz és ötleteket cserélhetsz.

Globális ismertség: létrehozhatod az első követői táborod és ismertséget szerezhetsz a közösségi szavazásunkkal, egy olyan éves kampánnyal, ahol emberek ezrei szavaznak kedvenc vállalkozásaikra.

Kulcsfontosságú erőforrások: A legígéretesebb vállalkozások hazavihetik az egyik díjunkat, amely finanszírozást, elismerést és egy jegyet tartalmaz az éves SIA-csúcstalálkozónkra. Emellett további kedvezményekhez is hozzáférhetnek, amelyek közé tartozhat egy co-working tér, a partnerektől kapott egyedi lehetőségek és még sok más.

Jelentkezz támogatásért!

Világszínvonalú inkubációs programunk segít az ötleted egy teljesen felépített vállalkozássá alakítani.

Kezdd el a vállalkozásod!

Inkubációs időszak felépítése

 1. Bootcamp-ek

  Rövid és intenzív képzés.

 2. Személyre szabott mentorálás

  Minden finalista csapat kap egy mentort, aki egyénileg dolgozik velük, és az igényeiknek megfelelően speciális támogatást nyújt. Finalists are provided a mentor that works with them on an individual basis and gives specialized support based on their needs.

 3. Cohort összejövetelek

  Kifejezetten a döntősök közötti kapcsolatépítésre szánt találkozók/ülések. A döntősök megoszthatják egymással szakmai és személyes kihívásaikat, egymásnak támogatást adhatnak és kaphatnak, és együtt tanulhatnak a fenntartható vezetői gyakorlatok előmozdítása érdekében.

 4. Nemzetközi webináriumok

  Webináriumok minden ország összes döntősének, amelyeka készségfejlesztésre, a nemzetközi kapcsolatépítésre és egyebekre összpontosítanak.

Mentorok

Ismerkedj meg néhány mentorunkkal, akik végiskísérnek a folyamaton.

Alumni élmény

 • Henrik azért szeret a SIA program mentora lenni, mert olyan fiatalokat támogathat, akik a jövőt jobbító megoldásokon dolgoznak. Úgy véli, hogy a résztvevőkben nemcsak problématudat van, hanem megoldásfókusz is, ezt a gondolkodásmódot szívesen bátorítja bennük.

  Henrik Pap Expert
 • Egy nemzetközi közösségnek lehetek a tagja miközben lokális kontextusban segíthetek a fiataloknak való problémákat megoldani, inspirál, hogy itthon is hozzájárulhatok a hatás növeléshez.

  SIA Mentor Liza Degtyareva CEO Sustainability Canvas

A díjról

Az inkubáció a díjátadó ünnepséggel ér véget. A nemzetközileg elismert díjunk nyertesei a vállalkozásuk kezdeti költségeinek fedezésére egyösszegű előfinanszírozást kapnak. Díjunk emellett az alapítók számára széleskörű nyilvánosságot biztosít érdekelt felek előtt mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, miközben a megbízhatóság bizonyítékaként szolgál a potenciális finanszírozási partnerek számára. Végül a díj nyertesei az éves csúcstalálkozónkon találkoznak, hogy megünnepeljék a program végét és az útjuk kezdetét.

Nyerd meg a SIA díjat!

Díjunk nemzetközileg elismert és egyedülálló előnyökkel jár.

Tudj meg többet!

Partnereink