1. Kezdőlap
 2. Partnereink
 3. További partnerségek

Támogató partnerek

Munkánkhoz fontos partnerségekre van szükség mind az ágazatokon belül, mind az ágazatok között. Kiterjedt partnerhálózatunk segít nekünk egy erős társadalmi vállalkozói ökoszisztéma kiépítésében helyi és nemzetközi szinten.

A társadalmi kihívások, amelyekkel a Social Impact Award keretében foglalkozunk, szoros együttműködést igényelnek mind az ágazatokon belül, mind az ágazatok között. Arra törekszünk, hogy olyan erős partnerségi hálózatot építsünk ki, amely felgyorsíthatja a helyi társadalmi vállalkozói ökoszisztémák fejlődését. Jelenleg világszerte több mint 1000 partnerrel dolgozunk együtt a társadalom minden szektorából, köztük egyetemekkel, közintézményekkel, minisztériumokkal, vállalatokkal, nemzetközi intézményekkel és sok hasonló szervezetekkel.

Partnerségi típusok

A SIA egyedülálló módon úgy lett kialakítva, hogy számos típusú partnerséget tudjon létrehozni. Jelenlegi stratégiánk részeként a következő célok köré kívánunk partnerségeket építeni:

 • A tudatosság növelése: arra ösztönözzük a fiatal tehetségeket, hogy a társadalmi vállalkozói tevékenységgel mint a létfontosságú társadalmi kihívások megoldásának gyakorlati lehetőségével foglalkozzanak. Például szívesen látjuk a hasonló célközönséggel rendelkező, keresztpromóció iránt érdeklődő partnereket.
 • Online oktatás: gondosan kidolgozott és hozzáférhető oktatási formákon keresztül képessé tesszük a fiatal tehetségeket arra, hogy innovátorként és vállalkozóként kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket. Ha például interaktív és magas színvonalú oktatási tartalmat fejleszt, felajánljuk, hogy ezt beépítjük a tanulási lehetőségeinkbe.
 • Alternatív karrierlehetőségek: azoknak a résztvevőknek, akik nem érzik magukat késznek egy vállalkozás megalapítására, más karrierlehetőséget kínálunk a társadalmi vállalkozói tevékenység területén. Például, ha az Ön cégénél nyitott gyakornoki lehetőségek vannak, felajánljuk, hogy ezeket népszerűsítjük a résztvevőink körében.
 • Alumni támogatás: segítünk támogató ökoszisztémát építeni a SIA korábbi döntősei és nyertesei körében, hogy lehetővé tegyük hosszú távú fejlődésüket. Ha például társadalmi vállalkozóknak szóló támogatási ajánlataik vannak, felajánljuk, hogy integráljuk őket közösségi tevékenységeinkbe.

Partnereink

Hatásmérési adatok

 • Széleskörű elérés
  3,6M A tavalyi inspiráló tartalmak organikus elérése
 • Artboard 5
  Fiatalok részvétele
  9.000+ Globális workshopok és rendezvények résztvevői a SIA tavalyi programjában
 • Vállalkozás előkészítése
  181 A SIA tavalyi programjában az inkubációnkon részt vett vállalkozások a világ minden tájáról.
 • Globális hatás
  1.363 A SIA inkubációs programjain részt vett vállalkozások összesen

Társadalmi hatás

2009 óta a SIA több mint 25 országban a változás ügyében dolgozó fiatalok ezreire gyakorolt hatást.

Tudj meg többet!

Lépj velünk kapcsolatba!

Minden sikertörténet egy beszélgetéssel kezdődik. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudj munkánkról és az együttműködési lehetőségekről.