1. Kezdőlap
 2. Programunk
 3. Pályázati szakasz

Jelentkezz támogatásért!

Jelentkezz az inkubációs programunkra, és lépj ötleteddel egy magasabb szintre! Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, amelyekre a sikeres pályázat elkészítéséhez szükséged van.

Inkubációnk minden olyan erőforrást és támogatást biztosít, amely ahhoz szükséges, hogy ötleted sikeres vállalkozássá váljon. Mivel csak korlátozott számú hely áll rendelkezésünkre, kérjük, hogy mielőbb nyújtsátok be jelentkezésetek. Ez segíti a szakértőkből álló zsűrinket abban, hogy a legígéretesebb ötleteket a hatásban rejlő potenciál, az innováció mértéke, a megvalósíthatóság és a csapat kapacitása alapján válassza ki.

A sikeres pályázók számos lehetőséghez jutnak hozzá, többek között a következőkhöz:

– Mentorálás és támogatás az üzleti és hatásmodellek validálásához, az ötlet prototípusának kialakításához, az első követők és ügyfelek létrehozásához.
– Esély a Social Impact Award elnyerésére, amely magában foglalja a finanszírozást, az elismerést és egy jegyet az éves SIA-csúcstalálkozónkra.
– Kapcsolat a több mint 25 országból származó, több mint 1000 társadalmi vállalkozóból álló nemzetközi alumni közösségünkkel.

 

Jelentkezz itt!

Világszínvonalú inkubációs programunk az ötleted teljes értékű vállalkozássá alakítja.

Kezdd a vállalkozásod itt!

Kiválasztási folyamat

 1. Formai ellenőrzés

  Helyi SIA-csapatunk minden pályázatot átvizsgál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelnek-e a hivatalos formai követelményeknek.

 2. A zsűri kiválasztása

  A magán-, köz- és civil szektor szakértőiből álló zsűri az értékelési kritériumaink alapján értékeli a pályázatokat.

 3. A finalisták bejelentése

  Helyi csapatunk egy külön online rendezvényen hirdeti ki a döntősöket, akik részt vehetnek az inkubáción.

 4. Visszajelzés az pályázatokról

  Helyi csapatunk minden pályázónak (nem csak a döntőbe jutottaknak) lehetőséget biztosít arra, hogy visszajelzést kapjanak a pályázatukról.

Ismerd meg a zsűrit!

Helyi zsűriünk biztosítja, hogy a legígéretesebb pályázatok lehetőséget kapjanak az inkubációban való részvételre.

Ismerd meg profiljukat!

Kiválasztási kritériumok

Azáltal, hogy következetes támogathatósági kritériumokat tartunk fenn, képesek vagyunk teljesíteni küldetésünket, azaz segíteni a fiatalokat abban, hogy megtegyék első lépéseiket a társadalmi vállalkozói lét világában. A pályázóknak meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 1. Annak érdekében, hogy programunk középpontjában továbbra is a fiatalok álljanak, a pályázó alapcsapat minden tagjának jogilag 14 és 30 év közötti életkorúnak kell lennie.
 2. Befogadunk mind a még meg nem valósult, mind a megvalósítás korai szakaszában lévő ötleteket is. A korai megvalósítási szakaszban lévő ötleteket azonban csak akkor lehet benyújtani, ha a projektet tavaly január 1-je után hozták létre.
 3. A pályázó projektek a pályázat benyújtásáig nem részesülhettek jelentős hivatalos induló finanszírozásban. Ez alatt a 6 000 EUR értéket meghaladó, külső forrásból származó hivatalos támogatásokat értjük (pl. angyalbefektetés, ösztöndíj, díj stb.).
 4. A pályázó csapat nem vehetett részt a SIA inkubációban ugyanazzal az ötlettel, amellyel pályázott, és nem nyerhette el a Social Impact Award díját  a korábbi években.

Pályázói élmény

 • Henrik azért szeret a SIA program mentora lenni, mert olyan fiatalokat támogathat, akik a jövőt jobbító megoldásokon dolgoznak. Úgy véli, hogy a résztvevőkben nemcsak problématudat van, hanem megoldásfókusz is, ezt a gondolkodásmódot szívesen bátorítja bennük.

  Henrik Pap Expert
 • Egy nemzetközi közösségnek lehetek a tagja miközben lokális kontextusban segíthetek a fiataloknak való problémákat megoldani, inspirál, hogy itthon is hozzájárulhatok a hatás növeléshez.

  SIA Mentor Liza Degtyareva CEO Sustainability Canvas

Jelentkezz itt!

Világszínvonalú inkubációs programunk az ötleted teljes értékű vállalkozássá alakítja.

Kezdd itt!

Idővonal

 1. Pályázati oldal

  Az utazás itt kezdődik. Hivatalosan is benyújthatod jelentkezésed a helyi inkubációs programunkba.

 2. Pályázati időszak lezárása

  A jelentkezési határidő lejárt, és a pályázatok lezárultak. Szakértő zsűriünk azonnal megkezdi a pályázatok elbírálását.

 3. A finalisták bejelentése

  Az inkubációban való részvételre kiválasztott legígéretesebb vállalkozásokat az erre a célra szervezett online Live eseményen jelentjük be. Az esemény mindenki számára nyitott.

 4. Visszajelzés

  Azok számára, akiket nem veszünk fel az inkubációnkba, az utazás itt nem ér véget. Minden pályázó jogosult arra, hogy szakértői zsűriünktől visszajelzést kapjon a pályázatáról, és így megkapja a szükséges információkat ahhoz, hogy tovább dolgozhasson vállalkozásán.