• Greenager

  Greenager Brand

  A 4 főből álló csapat tagjai között van digitális rajzolással és festéssel, programozással, és marketinggel foglalkozó fiatal is. Az ötlet megálmodója Szalay András Sebestyén, aki 3 évvel ezelőtt a greenagert  egy iskolai projektként kezdte el. Idővel az ötlet kinőtte magát, ezért  alapított hozzá vállalkozást is. A kezdeti sikerek után a covid, majd az érettségi megállította a projektet. Most motivált, fiatal csapattal szeretné újraindítani a vállalkozását. 

   

  A problémakör, amire megoldást szeretnének nyújtani, a ruha iparral kapcsolatos nagymértékű szennyezések és a  nem fenntartható működés. Ők is tapasztalták, hogy nagyon nehéz megfizethető áron olyan ruhákat beszerezni, amelyek ellenőrzött forrásokból érkeznek és a felelős cég a világ főbb problémáinak megoldásával foglalkozik.

   

  Megoldásként vállalkozásuk használt ruhákat beszerzésével foglalkozik, amelyekre egyedileg tervezett klímavédelemmel kapcsolatos motívumok, feliratok kerülnek fel. A profit 100%-át pedig fenntartható energiaforrásokba fektetik be.

  Társadalmi hatás:

  Nagy álmuk, hogy mindenki környezettudatos és környezetkímélő forrásból származó ruhákat hordjon. Ennek érdekében rövidtávon biztosítani szeretnék a környezettudatos emberek értékeinek megfelelő ruhákat. Hosszútávon pedig szeretnék felhívni a figyelmeta környezet- és klímavédelem fontosságára a termékeik által

1 Comment

 1. Biró Mihály says: 28.09.2022 at 10:48Válasz

  Vote for it

Leave a reply.