• H3spways

  Magyarországon szívinfarktusban naponta 13-20 ember hal meg az utcán, mert nem érkezik

  időben segítség. A fiatal, jelenleg 2 főből álló csapat célja az, hogy ezt a számot öt alá csökkentse, illetve a segélyhívás felgyorsításával minden hasonló szituációt egyszerűbbé, gyorsabbá tegyen, ezzel emberéleteket mentve.

   

  Alkalmazásuk és a hozzá tartozó orvosi karkötőjük modernizálja az életmentést, annak érdekében, hogy hatékonyabb és célzottabb kezelést tegyen elérhetővé.

   

  Termékük által növelni tudják az emberek biztonságérzetét, valamint az érintettek számára célzottabb kezelés válik elérhetővé. Az eszköz segítségével leredukálódik a diszpécseres kommunikáció ideje, hatékonyabbá teszi a mentők logisztikáját, minden lényeges adatot gyorsan és precízen juttat el  az illetékesekhez, illetve a civileket is bevonják a segítségnyújtásba. Mindezeknek köszönhetően nagyban növelik az érintett túlélési/felépülési esélyeit, és a segítségnyújtást közös társadalmi üggyé formálják ötletükkel.

   

  Társadalmi hatás: 

  Az életveszélyes szituációk kevésbé okoznak nehéz helyzeteket, sokkal gyorsabban lezajlik egy segélyhívás. Az egészségmegőrző szolgáltatásaink által a betegek időben felismerhetik egészségügyi problémáikat, így meg tudják tenni a megfelelő lépéseket a gyógyulás érdekében

Leave a reply.