1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Indotek Group - a SIA 2021 fő támogatója

Indotek Group – a SIA 2021 fő támogatója

Az Indotek Group is beállt támogatóként a Social Impact Award mögé! Idén először közösen szervezi meg az Impact Hub és az Indotek Group a Social Impact Award (SIA) 2021-et, az […]

Az Indotek Group is beállt támogatóként a Social Impact Award mögé!

Idén először közösen szervezi meg az Impact Hub és az Indotek Group a Social Impact Award (SIA) 2021-et, az egyedülálló közösségi és üzletfejlesztési programot, ami elsősorban fiatalokat ösztönöz arra, hogy társadalmilag hasznos vállalkozásokat hozzanak létre.

Nagyon örülünk annak, hogy az Indotek Group elkötelezett amellett, hogy értékteremtő társadalmi projektek megvalósításához járuljon hozzá, ahogyan mi is. A SIÁ-t azzal a céllal hoztuk anno létre, hogy mozgósítani tudjuk a társadalmi és környezeti problémák és témák iránt érdeklődő fiatalokat.

Az ingatlanpiaci társaság fő támogatóként segíti a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, nemzetközi szinten is nagy sikereket arató társadalmi programot, amelynek értelmében a programba bekerült egyének és csapatok mentorálásban is aktívan részt vesz majd a cégcsoport.

„Az Indotek Group évek óta támogatja a fiatal tehetségek kibontakoztatására fókuszáló társadalmi projekteket, így örömmel csatlakoztunk a Social Impact Award programhoz. A fiatalok önmegvalósítása és a képességeik kamatoztatása mindig is szerves részét képezte az általunk támogatott projekteknek, amely most egy olyan programmal egészül ki, amelynek az elsődleges célja az innovatív üzleti ötletekkel rendelkező fiatalok segítése és az általuk megálmodott koncepciók fejlesztése. Örömmel tölt el, hogy egy olyan kezdeményezést karolhatunk fel, amely hathatós és sokrétű támogatást kíván nyújtani a fiataloknak a társadalmi projektek megvalósításában.” – mondta Hermann Kamilla, az Indotek Group partnere a támogatás kapcsán.

A Social Impact Award a világon a legnagyobb felsőoktatási hallgatóknak és fiataloknak szóló képzési támogatási program fenntarthatósági, környezeti és társadalmi innováció témában. A program résztvevőinek segítünk abban, hogy olyan projekteket fejlesszenek, amelyek megoldást kínálnak napjaink legégetőbb problémáira. A programba bekerült csapatok és egyének egy nyári inkubációs időszak során lehetőséget kapnak arra, hogy mentorok segítségével tökéletesítsék az ötleteiket, valamint, hogy széleskörű ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenységgel kapcsolatban. A több hónapos felkészülést a zsűri és a közönségszavazás követi, a nyertes pedig esélyt kap a Social Impact díj elnyerésére, amely magában foglalja a finanszírozást ( 1500 euro) és a nemzetközi nyilvánosságot is.

 

A SIA 2021-re május 20-a éjfélig várjuk a jelentkezéseket! További részletek és jelentkezés itt:

https://apply.socialimpactaward.net/hungary/udvozlunk