SIA Info nap 2024. aprilis 6

SIA 2024 Info nap

SIA Info nap 2024. április 6.

Várunk a SIA 2024 Info napon! 🌟
Csatlakozz hozzánk az Impact Hub-ban egy izgalmas, fél napos programra, amely során a Social Impact Award (SIA) lesz a fő témánk. Az esemény NEKED szól, ha érdekel a társadalmi vállalkozói tevékenység, vagy van benned egy nagy adag lelkesedés a társadalmi problémák megoldásával kapcsolatban.
📍 Hol: Impact Hub
📅 Mikor: 2024. április 6.
⏰ Időpont: 10.00-14.00
Fedezd fel, hogy milyen módon dolgozhatod ki és fejlesztheted SIA pályázatodat, szerezz felbecsülhetetlen értékű betekintést ötleteid összegyűjtéséhez és finomításához, és lépj kapcsolatba olyan potenciális csapattagokkal, akik osztoznak a pozitív változásról alkotott elképzeléseidben.
Vegyél részt ezen az interaktív eseményen, amelynek célja, hogy eszközt és tudást kapj ahhoz, hogy vállalkozási szemlélettel is meg tudj oldani sürgető társadalmi problémákat hatékonyan.
De ez még nem minden – a SIA szeptember végén 3 győztest is kiválaszt az inkubációba bejutott csapatok közük, akik egyenként 1000-1500 eurós díjat kapnak azért, hogy kezdeményezésüket, társadalmi vállalkozásukat megerősítsék és továbbvigyék.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, legyél te is részese egy olyan közösségnek, amely elkötelezett az hatékony változások előmozdítása mellett. Jelentkezz most az eseményre a következő linken:
LINK
Jelentkezési oldal az eseményre
Schedule
április 6 @ 10:00 - 14:00
Location
Wesselényi utca 17.
Budapest, 1077
Regisztráció
Regisztrál
Language
Magyar