• Green Digital

  Green Digital célja nem más, mint hogy az embereket környezettudatosabbá tegye és hogy hosszútávú pozitív hatásokat váltson ki.

  Ennek érdekében létrehoztunk egy egyedi, könnyen használható és mindenhol elérhető formátumot interaktív online képregényeinknek. Ez a Green Digital Comics, az első magyar interaktív képregény, amelyben a felhasználó a képregények főszereplői helyett hozhat döntéseket, és alakíthatja az egész történetet, miközben szórakozva tájékozódik saját környezettudatos lehetőségeiről.
  Történeteink a természet és fenntarthatóság köré épülnek, miközben megmaradunk a kedvelt hagyományos képregény típusoknál (sci-fi, szuperhősös, akció…stb) is.

  Elsősorban a 18-30 év közötti korosztálynak szólnak képregényeink, de mindenkinek élményt nyújtanak.

  Szeretnénk egy új vizuális marketinget biztosítani a zöld kkv-knak, hogy népszerűsítsük tevékenységüket. Saját Művészprogramunkkal pedig a hazai művészeinket támogatnánk, hogy közösen haladhassunk egy szebb és fenntarthatóbb jövő felé.

  Kíváncsi vagy hogyan érjük el ezt a jövőt?

  Az emberek megfelelő tájékoztatást kapnak saját lehetőségeikről kötelezettségek nélkül. Nyitottabbá válnak a témák iránt, és tudatosan kezdenek figyelni környezetükre. A legkényelmesebb szokásokat integrálják az életükbe, majd azokat később saját gyermekeiknek is továbbadják. A fiatalok motiválása több ponton is fontos számunkra, hiszen később létrehozhatják saját ZÖLD vállalkozásukat, így haladva egy rendszerszintű változás felé.

  Green Digital is nothing more than a means to an end: to get people thinking about the environment.

  To get the message out, we created a unique interactive online comics format that is flexible, easy to use and available everywhere. The Green Digital comics are the first Hungarian interactive comics, where you can make decisions and change what will—or will not—happen.
  Our story lines are built around nature and sustainability, but that doesn’t mean that they cannot be of any genre you like, or that they fail to provide what is most important: entertainment.

  We also want to provide green companies with a new style of visual marketing, to help them reach more people, and launch our own artist program, so we can help each other to collectively work towards a better, nicer and sustainable future.

  And how are we going to do that?

  Many people don’t know how to approach environment protection and sustainability; we offer an easy way for them to learn about these subjects. Every little step a person takes helps the planet and by integrating these as habits, in time we will be able to make real, systematic changes. In time, by passing these down the generations and giving them some motivation, they too can create their green companies, to join us in our efforts.

   

  Social profiles

8 Comments

 1. Törő Imre says: 16.09.2021 at 20:33Reply

  Sziasztok nagyon tetszik az ötletetek…csak támogatni tudom ..sok sikert a csapatnak..üdv Cimbi..

 2. Julianna Szabóné Kurta says: 18.09.2021 at 12:52Reply

  Sziasztok! Green Digital a jövő. Pozitív, szórakoztató és hasznos. Fantasztikus ötlet! ☺️ 😍

 3. Ilona Nagy says: 18.09.2021 at 13:25Reply

  Boldogsággal tölt el, amikor a fiatalok ilyen kreatív módon tesznek a jövőjükért. Sok sikert nektek!

 4. Márta Tímár says: 18.09.2021 at 22:14Reply

  Sziasztok!
  Szuperek vagytok csak igy tovább!

 5. Gasparics László says: 19.09.2021 at 08:03Reply

  Nagyon tetszik az ötlet, és örülök, hogy fiatalok folgalkoznak ezekkel a témákkal. Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy hozzátehetek valamit én is ehhez a kezdeményezéshez!

 6. Mária Törő says: 19.09.2021 at 10:31Reply

  Sziasztok!
  Nagyon jó ötletnek tartom, támogatlak benneteket. Sok sikert kívánok Nektek 🥰

 7. Kurta Erzsébet says: 22.09.2021 at 06:08Reply

  Sziasztok! Az ötlet egyedi, hasznos és szórakoztató. Bár elsősorban nem az én korosztályomat célozza, nagyon várom a megjelenést. A kisfiamnak, pedig annyi kérdése és ötlete van az interaktív online képregénnyel kapcsolatban, egészen a “Hogyan készül?”-től a “Vajon, milyen “szuperhősök lesznek?”-en keresztül az “Anya ugye előfizetünk rá?”-ig, hogy az felsorolhatatlan. A környezettudatosságra nevelés nagyon fontos és talán gyermekkorban elkezdeni a legcélravezetőbb, ezért remélem, hogy készülnek majd nekik is képregények. Minden vállalkozás nehéz feladat, ezért sok sikert kívánok és erőt, hogy kitartsatok a megvalósulásig! Üdvözlettel, Liza

 8. Helga Rácz says: 27.09.2021 at 21:29Reply

  😀 végre valaki gondol ránk, vállalkozókra is!
  a covid nagyon betett nekünk, de most újra van bennem remény

Leave a reply.