Venture

Metamorf

Zsűri díj Hungary 2020

Tackled SDGs

// HU //

Mi a Metamorf?

A digitális korban felnövő tinédzserek kiútkeresése egy igazibb, valósabb világ felé. Egy közösségépítő kártyajáték fiataloktól fiataloknak – és azoknak, akik velük közösségben élnek.

Azt tapasztaljuk, hogy a felgyorsuló, digitalizálódó világban az emberek egyre kevesebbet beszélgetnek egymással, eszmecseréik a virtuális térben zajlanak, vagy meg sem történnek. A Metamorf Kártyák célja, hogy ezen változtasson!

Elgondolkodtató kérdésekre, tanulságos vitahelyzetekre és interaktív feladatokra épülő kártyajátékaink a hatékony kommunikáció kialakulását segítik. Lehetővé teszik a tartalmas beszélgetéseket, egy odafigyelni, gondolkodni és érvelni képes generáció születését.

// EN //

What is Metamorf?

Metamorf is a way to escape from digitalisation back into the real world. It is a community building cardgame for young adults or anyone who is related to them.

We experience, that in today’s accelerating world, where gadgets are becoming more and more important, people talk significantly less with each other. Their conversations take place either in the virtual space or they don’t happen at all. The aim of our cards is to change this!

Through thought-provoking questions, eye-opening debates, and interactive challenges, our decks help the players to express themselves better. They create the opportunity to have meaningful conversations, and they promote the rise of a listening, thinking and smartly arguing generation.